0481-700207
Vliegeren, jongleren en ontdekken
  • /
  • Klantenservice

Klantenservice

Welkom bij PlanetXL. Het is ons doel om je zowel voor als na de aankoop zo goed mogelijk te helpen. Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar via e-mail, chat en telefoon of in onze winkel. Hieronder vind je de meest belangrijke onderwerpen met betrekking tot bestellingen. Heb je een andere vraag of wil je advies bij de aanschaf van een product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedrijfsgegevens

Je vindt bij ons verschillende winkels onder een dak. We hebben een servicepunt en afhaallocatie. Daarnaast beschikken we over een showroom waar je terecht kunt om een product te bekijken of om advies te vragen aan een van onze productspecialisten.

Lees meer: Bedrijfsgegevens


Bestelproces

Wil je een product bestellen, retourneren of ruilen, of heb je vragen over jouw account? Lees dan de informatie over het bestelproces.

Lees meer: Bestelproces


Betalen

Betalen is snel en eenvoudig in onze webshops. Je kunt betalen met iDEAL, bankoverschrijving, PayPal, creditcard of onder rembours. De bestelling kan ook opgehaald worden in onze showroom, hier kun je dan gelijk contant betalen of pinnen. In deze rubriek lees je meer over kortingscodes, kadobonnen en Reward Points.

Lees meer: Betalen


BTW

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW


Garantie en defecten

De wettelijke garantieperiode verschilt per product. Neem daarom contact op met onze klantenservice als je een defect product hebt. Wij zullen altijd streven naar een zo goed mogelijke oplossing.

Lees meer: Garantie en defecten


Klachten of suggesties

Service is voor ons belangrijk. Alle klachten worden zeer serieus genomen. Heb je een klacht? Neem dan per mail, telefoon of per brief contact met ons op. Wij zullen binnen vier werkdagen met een reactie op jouw klacht komen. Heb je een suggestie voor ons? Bijvoorbeeld over wat er verbeterd kan worden of welke producten jij graag in ons assortiment zou zien? Laat het ons weten via het contactformulier!

Lees meer: Klachten of suggesties


Reviews

Heb je een product gekocht? Laat dan weten wat je vindt van je aankoop door een review te plaatsen.

Lees meer: Reviews


Ruilen en retourneren

Je kunt een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren mits onbeschadigd en in oorspronkelijke staat voorzover redelijkerwijs mogelijk.

Lees meer over de procedure van het retour sturen: Ruilen en retourneren


Verzending en kosten

Verzendkosten voor Nederland en België zijn € 4,95 voor een pakket en € 2,95 voor een brievenbuszending. Boven de € 50,- vervallen de verzendkosten voor zendingen binnen Nederland en België. Je kunt eventueel artikelen uit meerdere winkels in één winkelwagen afrekenen. Zo kom je al snel aan het bedrag voor gratis verzending.

De meeste artikelen kunnen we uit eigen voorraad leveren. Als dit niet het geval is, wordt bij het artikel aangegeven wat de verwachte levertijd is. Plaats je een bestelling voor 22:00 uur? Dan ontvang je jouw bestelling over het algemeen de volgende dag al. TNT bezorgt pakketten op maandag tot en met zaterdag. Ben je niet thuis? Geen probleem. TNT zal proberen het pakket bij de buren af te leveren. Als dat niet mogelijk is, zullen zij een dag later opnieuw proberen te bezorgen.

Lees meer: Verzending en kosten


Vacatures

Wij beheren verschillende online winkels op het gebied van vrijetijdsartikelen. Iedere winkel is op haar gebied een speciaalzaak en streeft ernaar om in dat gebied tot de top 3 winkels te behoren. Dit doen we onder andere door vier speerpunten. We hebben een uitgebreid productaanbod, veel productkennis, een fanatieke klantenservice en eigen voorraden waardoor we snel kunnen leveren. Naast het bezoeken van onze websites kunnen onze klanten zes dagen per week bij ons langskomen in onze showroom. Hier kunnen bestellingen worden afgehaald en je kunt hier kennismaken met onze vrijetijdsartikelen.

Lees meer: Vacatures

Waarom PlanetXL?

Op werkdagen vóór 22:00u besteld?
Volgende dag in huis!
Kies zelf je bezorgmoment
Gratis verzenden boven € 50,-
Achteraf betalen binnen 14 dagen